Lady tourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin Saarijärvellä

Lady Tour on SFL:n Naisjaoston organisoima matalan kynnyksen tour kaikille tytöille ja naisille. Osakilpailuja järjestävät seurat ympäri Suomen. Osakilpailuihin osallistuminen ei vaadi lisenssiä tai seurajäsenyyttä. (Metrix-Lady Tour info)

Ahvenlammella pelattiin Lady tourin ensimmäinen osakilpailu. Viime hetken peruutusten jälkeen paikalle saapui yhteensä 19 naista yhdessä kisaamaan. Aluksi oli tekniikka opastusta, jonka jälkeen oli kattava pelaajakokous ja lähdettiin kierrokselle. Kisassa pelattiin 2×10 väylää muokattua Ahvenlammen rataa. Lopuksi oli palkintojen jako. Kenenkään ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin, sillä jokainen osallistuja palkittiin. Lopuksi oli myös arvontaa mm. 4 kukka-amppelia.

Tunnelma oli hieno. Edes tuulenpuuskat ja pieni sade eivät haitanneet tunnelmaa. Jokaiselle annettiin isot aplodit tuloksesta ja sijoituksesta riippumatta. Moni on ottanut rohkean askeleen tullessaan ensimmäistä kertaa kilpailemaan. Toivomme, että tämä innostaisi etenkin naispelaajia lajin pariin, sekä motivoisi jatkamaan/kehittymään frisbeegolfissa.

Saatu palaute oli positiivista. Saman tapaisia kilpailuja tullaan ehdottomasti järjestämään myös tulevaisuudessa.

Kiitos kilpailun sponsoreille Sportstorebigfoot sekä Tarvikekeskus Äänekoski. Alla vielä kuvia kilpailusta. Kuvat on ottanut Esko Pekkanen.