Kauden päätöstilaisuus oli onnistunut

Safrin kauden päätöstilaisuus/pikkujoulut vietettiin särkilammen majalla 16.12.2022. Iltaan mahtui monenlaista ohjelmaa. Aluksi etsittiin kilpaa ennakkoon piilotettuja kiekkoja, jotka loppujen lopuksi löytyivät taulun takaa, sekä kaapin päältä. Kuka olisikaan arvannut? Myös hyvistä tarjoiluista saatiin nauttia jälleen kerran. Kiitos leipojille, sekä iso kiitos keittiössä ahertajille.

Syönnin jälkeen testattiin frisbeegolfin tietämystä kahootin avulla, sekä pelattiin bingoa. Jännitystä oli selvästi ilmassa, etenkin bingon aikana. Palkinnot olivat kylläkin sen arvoisia. Illan ohjelmaan kuului tietenkin myös puttikisa. Tällä kertaa putattiin markkereilla mini koriin, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi.

Illan aikana myös joulupukki kävi vierailulla. Pukki jakeli lahjapusseja lapsille ja ehkä niitä riitti myös muutama aikuisillekin. Kaiken kaikkiaan ilta oli kaikin puolin onnistunut. Yhteisöllisyyttä tältä seuralta ei tosiaan puutu!

Kiitos jokaiselle safrilaiselle tästä kaudesta. Jatketaan samaan malliin ensi vuonna! Ja iso kiitos myös puheenjohtajallemme Ilpolle, joka jaksaa ahertaa niin paljon seuramme eteen.

Hyvää uutta vuotta 2023!