Etsitään frisbeegolfduunaria kesätyöhön. Hae 3.5 mennessä!

Saarijärven frisbaajilla on tarjolla 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyötä frisbeegolfduunarina. Sinun ei tarvitse olla maailman, Suomen eikä edes Saarijärven paras kiekon liidättäjä tai tarkin puttaaja, mutta olisihan se hyvä, jos sinulla olisi jonkinlainen tuntuma lajiin.

Työhösi kuuluu muun muassa Saarijärvellä syyskuussa järjestettävien parifrisbeegolfin SM-kisoihin liittyviä tehtäviä, kuten viestintää, markkinointia ja radan kunnostusta. Olisi hienoa, jos voisit pitää tekniikkakursseja lapsille ja nuorille. Otamme ilomielin vastaan omia ideoitasi työnkuvasta.

Työ ajoittuu koulujen loma-aikaan eli ajalle 5.6.-9.8. Tämä kuten moni muukin asia sovitaan työsopimuksella.

Palkkasi on 400 euroa ja se on tarkoitettu kahden viikon palkkaan.

Lähetä meille kirjallinen hakemus viimeistään tiistaina 3.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilpo­_liimatainen(at)hotmail.com.

Miten tämä on mahdollista? Saarijärven frisbaajat ry voi tarjota yhdelle nuorelle töitä, koska olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. OP Keski-Suomi mahdollistaa kahdeksatta kesää peräkkäin yhdessä yleishyödyllisten yhdistysten kanssa keskisuomalaisten nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista. Tänä vuonna OP Keski-Suomi lahjoittaa 36 800 euroa palkkaustukea toimialueensa yhdistyksille. Kohderyhmänä ovat 15-17-vuotiaat nuoret.

Osuuspankit Suomessa tarjoavat työpaikan 1 900 nuorelle.

Voit hakea useampaa työpaikkaa, mutta voit tulla valituksi vain yhteen kampanjan kautta tuettuun kesätyöhön.